Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
andres, cennette, iniesta, yıl

Andres İniesta - Cennette Bir Yıl

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Andres İniesta - Cennette Bir Yıl

Arka Kapak

"Herkesin beni tanıdığını düşünmeyin Şampiyonlar Ligi'ni kazandıktan kısa bir süre sonra başıma gelen bir şeyi anlatacağım Bir restaurant'ta sevgilim ve kız kardeşimle, bize bir masa ayarlaması için garsonun gelmesini bekliyorduk Yanıma gelen bir kadın, "Sen garson musun?" diye sordu Şaka yaptığını düşünerek, "Evet hanımefendi," dedim "Bana bir Fanta verir misin?" dedi Sevgilim ve kız kardeşimle birlikte ağzımız açık kaldı Ona garson olmadığımı, şaka yaptığımı söylemekle yetindim Özür dileyerek masasına gitti Arkadaşlarının gülmelerini ve kadıncağızın şaşkınlığını izledik Sanırım arkadaşları beni tanıyorlardı Hepimiz çok eğlendik Saçlarımı boyasaydım ya da türlü tuhaflıklar yapsaydım kadın beni tanırdı Ama ben öyle biri değilim Dikkat çekmeyi sevmem"

Benimle gurur duymanız için çalışmaya ve kendimi zorlamaya devam edeceğim Benim için önemli olan şeylere sadık kalacağım: Çalışmak, çalışmak, çalışmak ve elimdeki nimetin farkında olmakİpin ucunu bırakmamak gerek Yarın için bugünden çalışmalıyım

Yazar:Andres Iniesta

Sayfa Sayısı: 120

Dili: Türkçe

Yayınevi: Boutique

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com