Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aziz, nesin, olmasın, rüyalarım, ziyan

Aziz Nesin - Rüyalarım Ziyan Olmasın

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aziz Nesin - Rüyalarım Ziyan Olmasın

Arka Kapak

Gerçekten de eşi benzeri olmayan bir cimriyim Bay Harpagon bile benim yaramda çok cömert kalır Nasıl bir cimri olduğumu ne sen, ne başkaları biliyor Bilip bilmemeleri de hiç umurumda değil Ben biliyorum ya, yeter
Acılarımın, yoksulluklarımın, çirkinliklerimin, utançlarımın, yanılgılarımın, pişmanlıklarımın, mutsuzluklarımın, hastalıklarımın, dertlerimin, açlıklarımın, gözyaşlarımın, kara günlerimin, üzünçlerimin, yalnızlıklarımın, zavallılıklarımın cimrisiyim; bunları salt kendime saklarım, başkalarına vermek, başkalarıyla bölüşmek istemem
Tatlarımı, beğenilerimi, varlıklarımı, varsıllıklarımı, güzelliklerimi, doğrularımı, inandıklarımı, keyiflerimi, mutluluklarımı, sağlıklarımı, gülüşlerimi de, bende nice varsa hepsini, kendilerinde olmayanlara vermek isterim; başkalarına vermeyince onların benim olduğuna inanamam
Eşsiz ve benzersiz, dünyanın en cimrisi olarak rüyalarımın bile ziyan olmasını, salt bende kalmasını istemiyorum
"Rüyalarım Ziyan Olmasın' adlı öyküden

Yazar:Aziz Nesin

Sayfa Sayısı: 200
Baskı Yılı: 2009
Dili: Türkçe
Yayınevi: Nesin Yayınevi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com