Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
korkma, menteş, murat, varım

Murat Menteş - Korkma Ben Varım

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Murat Menteş - Korkma Ben Varım

Arka Kapak

“Öldürdüğüm insanlarla iyi arkadaş olacağımızı düşünmüşümdür hep” Dublörün Dilemması’nın yazarından komik, hızlı, şoke edici bir roman dahaGönül İşleri Bakanlığı’nda basın müşaviri dövüş ustası Fu Başkalarının intikamını alarak hayatını kazanan Gıcırbey Tarih öğretmeni dilber Şebnem ŞibumiPadişah yorganları satıcısı Enver PaşaDul gangster Hayati TehlikeMr Spock, Abdülcabbar, Ruhiye Hanım, papağan Huduni, cin Jajha, Atom Bombacıyan, Uçan Kız, Abidin Dandini, Leyla Kalahari ve diğerleriKorkma Ben Varım’ın her sayfası sürprizlerle doluAşk, dostluk, intikam, yalnızlık ve şiddetin ustaca harmanlandığı roman, olağanüstü bir enerji saçıyor“Bu kitap karnaval sırasında başgösteren bir bombardımana benziyor

Yazar:Murat Menteş

Sayfa Sayısı: 424
Baskı Yılı: 2009
Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com