![]() |
Ceyda Kınay - Süheyla'nın Mezeleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ceyda Kınay - Süheyla'nın Mezeleri![]() Arka Kapak Ben içki içmem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Hepsini yapan Ceyda," dedi… Annesiyle Süheyla'yı kuran genç kadın ![]() ![]() ![]() ![]() Hoş, rengârenk bir kapak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Aman, bundan almam lazım," dedim, "meraklı dostlara dağıtmak için…" Yani bu kadar lezzeti, bu kadar güzel anlatan, bu kadar enfes bir kitap… Hıncal Uluç Sevgi suyun tadını bile değiştirirmiş ![]() ![]() ![]() ![]() Ceyda'nın tarifleri, mutfağınızda, tarihi Süheyla Restaurant'ın klasiklerini yaşatmakla kalmayacak, meyhane kültürünü daha da yakından tanımanızı sağlayacak ![]() ![]() Beyoğlu'nda… Süheyla'da… Her zaman… Her şeye rağmen… O sofralar kuruldu… Hayata devam etti… Bugün hâlâ kurulmaya devam ediyor… İnişlerine çıkışlarına rağmen, sofralarınız hep ışıldaması dileğiyle… Biliyorum ki, Ceyda Kınay'ın önerileri sizi mahcup etmeyecektir ![]() Balçiçek İlter Yazar:Ceyda Kınay Sayfa Sayısı: 168 Dili: Türkçe Yayınevi: Arunas Yayıncılık |
![]() |
![]() |
|