![]() |
Beni Seven Bir Kadın Var Deme Artık |
![]() |
![]() |
#1 |
[YaSiN]
|
![]() Beni Seven Bir Kadın Var Deme ArtıkArtık bir seLam verişin dünyaLar değiL benim için ![]() ![]() ![]() iNaN ![]() ![]() ![]() Hep bir fırtınaLar kopardı yüreğimde ![]() ![]() ![]() Sen yok ettin onları bir kaç günde ![]() ![]() ![]() BeLki seninLe hiç bir araya geLmedik ama ben geLdik sayıyoruM ![]() ![]() ![]() Sen ve ben ''biz'' oldu sayıyoruM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bitti ![]() ![]() ![]() NedensiZ !! SebepsiZ !! HabersiZ !! Bitti ![]() ![]() ![]() Sen BiLe FarketmediN !!!!! Hani birşeyLer isterdim ya ben ![]() ![]() ![]() Hani sevmeni isterdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen imkansızLıkLar denizi,Ben o denizde batan bir gemi ![]() ![]() ![]() oLmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lanet oLsun ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen hariç herkese acı çektirdim ![]() ![]() ![]() Ama bitti işte ![]() ![]() ![]() Her güzeL şey gibi bu da bitti ![]() ![]() ![]() Acı oLdu ![]() ![]() ![]() ÇekiLmez oLdu ![]() ![]() ![]() Ama bitti ![]() ![]() ![]() SeN biLe FarKeTmediN !!! ![]() Şimdi o karanLıkLarda buLduLar beni ![]() ![]() ![]() Sana inat çıktım o denizden ![]() ![]() ![]() Sana inat hayatın ucundan yakaLadım ![]() ![]() ![]() Sana inat yaşamaya çaLıştım ![]() ![]() ![]() Ve ben sana inat bir başkasını SevdiM ![]() ![]() ![]() Şimdi SuS ! Hep konuşmanı isterdim yaa ! Artık tam tersini istiyorum ! SuS !!! ![]() Çünkü o öLüme terk ettiğin yerde gururum tekrar bana döndü ![]() ![]() ![]() Sana inat artık gurursuz yaşamayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() Sensiz yaşarım ama gurursuz yaşamam bundan sonra ![]() ![]() ![]() Beni sen kurtarmadın o denizden ![]() ![]() ![]() Ne kadar acı dimi ![]() ![]() ![]() Hayatımı Feda ettiğim insan beni orda tek başıma bıraktı ![]() ![]() ![]() Şimdi git kendin gibi birini buL ![]() ![]() ![]() İçinde merhamet oLsada vurdumduymaz gözüken birini ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi git !!! Beni düşünme bundan sonra ![]() ![]() ![]() Ben kendime uygun birini buLdum ![]() ![]() ![]() MutLuyum ![]() ![]() ![]() SeviyoruM ![]() ![]() ![]() SeviLiyoruM ![]() ![]() ![]() Senin yerine koymadım onu ![]() ![]() ![]() İLk önce seni yok ettim içimde ![]() ![]() ![]() Sonra ona yer verdim yüreğimde ![]() ![]() ![]() YıLLarca boşuna sevdiğim insaN ![]() ![]() ![]() SeN !!! Daha önce hiç duydun mu biLmem ama ilkte oLsa benden duy ![]() ![]() ![]() eLveda !!! => Beni Seven Bir Kadın Var Deme Artık <= ![]() |
![]() |
![]() |
|