Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adım, atılan, bucay, doğru, ileri, jorge, yirmi

Jorge Bucay - İleri Doğru Atılan Yirmi Adım

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Jorge Bucay - İleri Doğru Atılan Yirmi Adım

Arka Kapak

Latin Dünyası'nın en çok satan yazarından

Jorge Bucay yıllar boyunca hem bilgelerin düşüncelerini hem de halk masallarının bilgeliğini inceledi Bunlar yaşam karşısında ayakta durabilmek için bize gerekli olan mesajları iletirler "Yapabilirim"in "istiyorum"dan önce gelmesi için çalıştı çünkü arzunun geçmiş zamanlara ilişkin bir sınırlılık hayaliyle koşullanmasını istemiyordu

Jorge Bucay hem işleri karmaşıklaştırmadan hem de amacımızı gözden yitirmeden bu yönde gelişmemizi sağlayacak yirmi adım atmamızı öneriyor

Kendini tanımak, özgürlük, aşk, gülmek, dinlemek, alçakgönüllülükle öğrenmek, içten olmak, düzenlemek,satmak, iyi dostlar seçmek, önyargısızca gerçekleştirmek, yaratıcılık, rekabetsiz eşitlik, zamandan faydalanmak, bağımlılıklar ve düşkünlükler, değerlendirilmiş riskler, pazarlık etmek, başarısızlık, yeniden başlamak, sonuçtan kuşku duymamak Bu muhteşem kitapta,bütün bunların önemi eşsiz masallarla birlikte anlatılıyor

Yazar:Jorge Bucay

Sayfa Sayısı: 128

Dili: Türkçe

Yayınevi: Boutique

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com