![]() |
Amy Plum - Benim İçin Öl |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Amy Plum - Benim İçin Öl![]() Arka Kapak O, Aşkı İçin Ölmeye Değil, Ölmemeye Söz Verdi "Gizemli ve romantik bir aşkı anlatan bu romanı elimden bırakamadan bir çırpıda okuyup bitirdim ![]() ![]() Amy Plum, paranormal üçlemesinin ilk kitabı olan Benim İçin Öl'de (Die For Me) , Amerika'da anne babasını trafik kazasında kaybedince, ablasıyla dedelerinin yanına taşınmak zorunda kalan Kate ile onun saf güzelliğine tüm benliğini kaptıran yakışıklı Fransız genci Vincent'ın ruhlara işleyen aşklarını anlatıyor ![]() On altı yaşındaki Kate, Brooklyn'den, çoğu kişinin hayalini süsleyen "Işıklar kenti" Paris'e taşındığında, acı günlerini kitap okuyarak ve sanatla iç içe geçirerek atlatmaya çalışır ![]() ![]() ![]() ![]() Ama bu aşkın önünde gizemli ve ürkütücü bir engel vardır ![]() ![]() ![]() ![]() Okurken nefes nefese kalacağınız Benim İçin Öl'ün yazarı Amy Plum, ikincisi 2012'de yayımlanacak paranormal üçlemesinin bu ilk kitabıyla gençlerin kalbinde şimdiden taht kuruyor ![]() Yazar, Paris'in muhteşem dekorunun yanı sıra iki dünya savaşının insanlara yaşattığı acıların yansımalarının da yer aldığı ve okurların yeni tutkusu olacak bu üçlemenin ilk kitabını sizlere paylaşıyor ![]() Yazar:Amy Plum Çevirmen:Esra Çakıruylası Sayfa Sayısı: 352 Dili: Türkçe Yayınevi: Akılçelen Kitaplar |
![]() |
![]() |
|