Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dövdü, kız, öğrenci, öğretmenini

Kız Öğrenci, Öğretmenini Dövdü

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kız Öğrenci, Öğretmenini Dövdü

Geçen hafta yaşanan olayda, iddiaya göre, FY, dönem başında dağıttığı İngilizce okuma kitaplarını isteyip, not vereceğini söyledi

Derste İA"yı sözlüye kaldıran FY, öğrencisinden kitabı getirmediğini ve sözlüye kalkmayacağı cevabını aldı Öğretmen not verirken, kız öğrenci, bir kitabı öğretmenin masasına koyup, ?getirdim? dedi

İA gülerek yerine otururken, öğretmen ise, ?Hayret ediyorum sana Nasıl gülüyorsun böyle, arkadaşlarından utanmıyor musun?? dedi Kız öğrenci, ?Senden mi utanacağım?? diye karşılık verdi

FY, arka sırada oturan İA"nın yanına giderken öğrenci çığlık atmaya başladı Sinirlenen öğretmen, genç kızı susturmak için saçını çekti Bu sırada, öğretmen ile öğrenci arasında arbede çıktı, kız öğrenci, kadın öğretmeni dövdü

Öğrenci çığlık atarak okuldan çıkarken, kanlar içinde kalan öğretmen, meslektaşlarının yardımıyla bir sağlık ocağına gitti Tedavisi yapılan öğretmene 3 gün rapor verildi

ÖĞRETMEN: SAÇINI ÇEKMEK İSTEDİM

Öğretmenini hastanelik eden İA, disiplin kuruluna sevk edilerek ilk önlem olarak 3 gün süreyle okuldan uzaklaştırıldı

Başına ilk kez böyle bir olay geldiğini anlatan 22 yıllık öğretmen FY, öğrencinin çok saygısızca davrandığını belirterek, şöyle konuştu: ?Onu uyarmak isterken çığlık attı Ben de susması için saçını çekmek istedim, ama bu sırada bana saldırdı

"TIRNAKLARI ÇAPA GİBİ"

Her yerimi çimdikleyerek, vurarak kanattı Tırnakları çapa gibi olunca beni bu hale getirdi Özür dilediler, ancak ben kabul etmedim Adli takip başlatılmasını istemedim Şu an okulun disiplin kurulunda görüşülüyor

Onun başka bir okula gitmesini istiyorum Okuldaki prosedürün sonuçlanmasını bekliyorum 22 yıllık öğretmenlik hayatımda hiç karşılaşmadığım bir durum, ilk defa başıma geldi?

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com