Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
barı, kocalarına, yasakladılar

Kocalarına Bu Barı Yasakladılar

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kocalarına Bu Barı Yasakladılar

Kocalarına bu barı yasakladılar

Sekiz yıl boyunca yönettiği bara fazla müşteri çekemeyen kadın, en sonunda buna bir çözüm buldu ama

İtalya'nın kuzeyindeki Bagnolo Mella'daki Le Cafe adlı bar, kasabanın erkeklerine karıları tarafından yasaklandı

Kafenin sahibi olan Laura Maggi, sekiz yıl boyunca işlettiği mekanına çok müşteri çekemeyince çözümü "iddialı" elbiseler giymekte buldu

Laura'nın bu çözümü oldukça işe yaradı ve erkek müşteriler bir anda Le Cafe'nin müdavimleri haline geldi Hatta müşteri sayısı o kadar arttı ki, belediye başkanı barın önünde oluşan aşırı trafiğe çözüm bulabilmek için bir yasa çıkarmak zorunda kaldı

Ancak kasabanın bayanları Le Cafe'den ve Laura'nın vücudunu sergilemesinden pek hoşnut değiller ve belediye başkanının kocası da dahil olmak üzere kasabadaki evli erkeklere bu kafeye gitmek karıları tarafından yasaklandı

Artık ulusal şöhrete kavuşmuş olan Laura Maggi, kasabanın kadınlarını üzdüğünün farkında olduğunu söylüyor ve ekliyor:

"Sorunun ne olduğunu anlayamıyorum, bu zararsız bir eğlence Erkekler buraya geliyorsa ben ne yapabilirim? Kadınların üzüldüğünü biliyorum ama bu benim sorunum değil"

Laura müşterilerinin 100 kilometre mesafeden bile geldiklerini belirtiyor

Bagnolo Belediye Başkanı Cristina Almici de kasabadaki kadınlardan barla ilgili şikayetler aldıklarını ancak insanların bu bara gitmelerini yasaklayamayacaklarını söylese de, cümlesini şöyle bitiriyor:
"Benim kocamın bu bara gitmesi kesinlikle yasak"

Milliyet

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com