![]() |
Bir Cümle İle Komadan Çıktı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Cümle İle Komadan Çıktıbir cümle ile komadan çıktı Çatıdan düşüp, iki hafta boyunca komada kalan çiftçinin kulağına karısı öyle bir şey fısıldadı ki ![]() ![]() ![]() ![]() Ahırın çatısından düşüp, komaya giren çiftçi, iki hafta sonra karısının kulağına söylediği sözlerle kendine geldi ![]() 60 yaşındaki David Russell, neredeyse dört metreden beton zemine çakılınca, beyninde oluşan kan pıhtılarının alınması için beş saatlik bir ameliyat oldu ![]() Karısı 57 yaşındaki Helen'a, kocasının ciddi beyin hasarıyla uyanacağı söylendi ![]() ![]() Komadan çıkan David karısına göz kırpmayı başardı ve üç hafta içerisinde de torunuyla tanışabilecek kadar iyileşti ![]() Mutluluktan uçan karısı Helen, "Doktorlar ameliyattan bile çıkamayacağını söylüyorlardı" dedi ![]() ![]() "Edie doğduktan sonra hastaneye gittim ve dedim ki: 'Haydi büyükbaba, artık uyanman lazım ![]() "Kısa süre içerisinde komadan çıktı, gözlerini açtı ve bana göz kırptı ![]() Tamamen iyileşen David'se, "Helen yanıma gelip büyükbaba olduğumu fısıldadığını söylüyor ve sonrasında gözlerimi açıp, ona göz kırpmışım ama bunları hatırlamıyorum" diyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|