Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çıktı, cümle, ile, komadan

Bir Cümle İle Komadan Çıktı

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Cümle İle Komadan Çıktı

bir cümle ile komadan çıktı

Çatıdan düşüp, iki hafta boyunca komada kalan çiftçinin kulağına karısı öyle bir şey fısıldadı ki

Ahırın çatısından düşüp, komaya giren çiftçi, iki hafta sonra karısının kulağına söylediği sözlerle kendine geldi

60 yaşındaki David Russell, neredeyse dört metreden beton zemine çakılınca, beyninde oluşan kan pıhtılarının alınması için beş saatlik bir ameliyat oldu

Karısı 57 yaşındaki Helen'a, kocasının ciddi beyin hasarıyla uyanacağı söylendi Ancak ilk torunları Edie, ameliyattan iki hafta sonra doğunca, Helen, kocasının kulağına "Haydi büyükbaba, artık uyanman lazım" diye fısıldadı ve kocası gerçekten de uyandı

Komadan çıkan David karısına göz kırpmayı başardı ve üç hafta içerisinde de torunuyla tanışabilecek kadar iyileşti

Mutluluktan uçan karısı Helen, "Doktorlar ameliyattan bile çıkamayacağını söylüyorlardı" dedi "Ancak yaşamaya devam etti, iki hafta boyunca komada kaldığında da doktorları en iyi ihtimalle ciddi beyin hasarı almış olduğunu söylediler"

"Edie doğduktan sonra hastaneye gittim ve dedim ki: 'Haydi büyükbaba, artık uyanman lazım"
"Kısa süre içerisinde komadan çıktı, gözlerini açtı ve bana göz kırptı"

Tamamen iyileşen David'se, "Helen yanıma gelip büyükbaba olduğumu fısıldadığını söylüyor ve sonrasında gözlerimi açıp, ona göz kırpmışım ama bunları hatırlamıyorum" diyor Mucize denebilecek bir hızda iyileşen David, altmışıncı yaşgününü de hastanede kutladıktan sonra, artık tamamen iyileştiğini söylüyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com