Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geldi, geri, yıl, yüzüğü

Yüzüğü 53 Yıl Sonra Geri Geldi

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yüzüğü 53 Yıl Sonra Geri Geldi

Yüzüğü 53 yıl sonra geri geldi

İngiltere’nin Mansfield şehrinde yaşayan Mary Elizabeth North 1959 yılında mezuniyet yüzüğünü kaybetti Yüzük seneler sonra bir ilkokul öğrencisi tarafından bulundu

1959 yılında İngiltere’nin Mansfield kentindeki Mansfield lisesinde öğrenci olan Mary Elizabeth North mezuniyet yüzüğünü kaybetti Tam 53 yıl sonra okulun etrafında gezen ilkokul öğrencisi Nathan Garcia senelerdir kayıp olan yüzüğü buldu ve North’a ulaştırdı

Garcia yüzüğü bulduktan sonra okul yönetimine teslim etti İçinde MEN harflerinin kazılı olduğu yüzüğün sahibiyle ilgili araştırma yapan okul yetkilileri arşivlere girerek North’a ulaşmayı başardı

Seneler sonra yüzüğüne kavuşan North şöyle konuştu: “Bana yüzüğü gösterdiklerinde gözlerime inanamadım Çok duygusal bir insanım Benim için çok değerli olan yüzüğüme kavuştuğum için çok mutluyum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com