![]() |
Bulduğu Bilete 150 Bin Lira İkramiye Çıktı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bulduğu Bilete 150 Bin Lira İkramiye Çıktı![]() Bulduğu bilete 150 bin lira ikramiye çıktı 02 Mart 2012 Annesinin zoruyla odasını temizleyen Kitching, çekmecesinde bulduğu milli piyando biletini kontrol edince gözlerine inanamadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çekmecesinde, daha önce kontrol ettiğini düşündüğü, 12 eski milli piyango bileti bulan Kitching, biletleri çöpe atmak üzereyken bir kez daha kontrol etmeye karar verdiğini söyledi ![]() "TAM ÇÖPE ATACAKKEN ![]() ![]() Ryan, "Ne söyleyeceğimi bilemiyorum, hayatımın en mutlu günüydü ![]() ![]() ![]() "SEVİNÇTEN HAVALARA UÇTUM" Ryan'ın annesi Susan, "Ryan için çok mutluyum, bundan sonra odasını toplamasını söylediğimde hemen toplayacağına eminim" diye konuştu ![]() Bir markette yarı zamanlı olarak çalışan Ryan, bileti çalıştığı marketteki arkadaşına kontrol etmesi için verdiğini, ancak bilete büyük bir rakam çıktığı için makinanın ödeme yapamadığını söyledi ![]() ![]() Ryan, "Bu parayı kazanmak için 4-5 yıl çalışmam gerekiyordu ama şimdi 1 kere de kazandım" dedi ![]() Kazandığı ikramiyeyle anne ve babasını tatile göndereceğini ifade eden Ryan ayrıca 16 yaşındaki kardeşi Sean'e de araba alacağını ifade etti ![]() |
![]() |
![]() |
|