![]() |
Fazla Bahsetmeyın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fazla BahsetmeyınBeden eğitimi dersimizin boş olduğu bir gün, arkadaşlarla baraber okulun kızlar soyunma odasında, cinlerle ilgili uzun uzun sohbet ettik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yaklaşık 7 kişiydik küçücük odada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hemen odadan çıktım koşarak sınıfa gittim ![]() ![]() ![]() ![]() akşam eve gittim annemler bir yere yemeğe gitmişler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() en sonunda beyaz bir cisimle karşı karşıya gelmemle elektriklerin gelmesi bir oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Fazla Bahsetmeyın |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fazla Bahsetmeyınya nedense hiç bir bakkaldan musallat haberi almadım "CİN" ler hakkında madem anınca gelicekler neden bakkalar sorun yaşamıo eminim bir çok insan eti cin istiodur yada ne biliyim etiyi basmalıydı cinler **** ne diğe bisküvimizi yapıp madara edionuz bizi derlerdi cinler öle salak sebeplerle insanlarla yüzgöz olmaz yalnızca yaşadıkları yerlere müdahale etmedin sürece çağırma olayını gerçti çağırman nerdeyse çok zordur zaten güvenle "CİN" diebilirsin hatta bu yazıyı okuorsa yanıma uğrasın bir "CİN" eskilerin sölediği hurafeler bunlar zaten dikkat edin tüm mistik ve diabolik olaylar zinciri köylerden çıkmadır yada bir arkadaşınız birşey anlatca zaman hep biz bigün eniştemin oğluyla köydeyiz mezarlığın önünden geçioruz repliğyle oscara adaydır ![]() köylerde eski insanlar mantığı bir kenara bırakıp başka şeylerle olay yoprumladıkları için ve küçükten öle hikayelerle beyinleri dolduruldu için öle inandırırlar kendilerini ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|