![]() |
Tv Sipariş Etti, Silah Çıktı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tv Sipariş Etti, Silah Çıktı![]() TV sipariş etti, silah çıktı ABD’de yaşayan Seth Horvitz isimli müzisyen internetten geniş ekran televizyon siparişi verdiğinde her şey normaldi ![]() ![]() Washington’da yaşayan 38 yaşındaki Horvitz, 324 dolara bir üçüncü parti üzerinden sipariş verdiği 39 inçlik televizyonu beklerken kendisine çok daha küçük bir paket teslim edildi ![]() “İlk önce, ‘Belki bunlar parçalarıdır, televizyon başka bir kolide gelecektir’ diye düşündüm” diyen Horvitz, kutuyu mutfağa götürüp koliyi açtığında karşısına çıkan metal parçaları da televizyon sehpası zannettiğini belirtti ![]() Koliden çıkardığı metal parçaların bir ordu tipi SIG SAUER SIG716 tipi yarıotomatik tüfek olduğunu fark eden Horvitz, paketten boş mühimmat kutusu ve bir kullanım kılavuzu da çıktığını belirtti ![]() KAPININ ÖNÜNE SİLAH BIRAKILIYOR Horvitz, yaşadıklarını “Bunun bir hata olduğunu biliyordum ama bu tür bir karışıklığın nasıl olacağını anlayamadım ![]() ![]() ![]() ![]() Paketten ayrıca bir de fatura çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() Horvitz’in siparişi verdiği internet sitesinden de paketi teslim eden kargo şirketinden de konuyla ilgili yorum gelmedi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|