Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aylık, bağımlısı, sigara

18 Aylık Sigara Bağımlısı

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

18 Aylık Sigara Bağımlısı

Şu an 2 yaşında olan Endonezyalı çocuk, sigara içmediği zaman krize giriyor!

Sigara firmalarının yoğun lobisi nedeniyle yasakların sürekli askıya alındığı Endonezya'da, 2 yaşındaki tiryakinin görüntüleri tüyler ürpertiyor

Güney Sumatra bölgesindeki balıkçı köyü Musi Banyuasin'de yaşayan Muhammed Rizal'in oğlu Ardi tam bir bağımlı İlk sigarasını 18 aylıkken babasının elinden içen minik Ardi, şimdi kendisine sigara verilmediği zaman sinir krizleri geçiriyor ve ortalığı birbirine katıyor

Çocuğunu her gün kendi elleriyle zehirleyen ve onu adım adım ölüme sürükleyen baba Muhammed Rizal ise, pişkin pişkin, "Çocuğumun sağlığından endişe etmiyorum Turp gibi görünüyor Zaten sigara vermeyince krize girip ortalığı birbirine katıyor" diye konuşabiliyor

Resmi istatistiklere göre Endonezya'da, yaşları 3 ila 15 arasında değişen çocukların yüzde 25'i sigarayı denemiş; yüzde 32'si ise halen sigara bağımlısı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com