Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkından, kilo, yuttu

Aşkından 2.6 Kilo ****L Yuttu...

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşkından 2.6 Kilo ****L Yuttu...

AŞKINDAN 26 KİLO ****L YUTTU

Midesinde bir yığın ****l parçası bulunduğunu gören doktorlar Ayşin’i hemen ameliyata aldı Ayşin’in midesinden; tırnak makası, çivi, pil, madeni para, ****l düğme, zincir ve çay kaşığından oluşan tam 2 kilo 600 gram ****l parçaları çıkarıldı Ayşin’in aynı vakadan 8 ay önce de ameliyat edildiği belirlendi

YİNE YUTACAĞIM

Son 8 ayda 2 kilo 600 gram demir yuttuğunu söyleyen Ayşin, “İlham geldikçe ****l yutuyorum 22 yıl önce bir kız sevdim, vermediler İçki, sigara fayda etmedi, aşkımdan ****l yutmaya başladım Alışkanlık oldu Önceki gün çok karnım ağrınca ablamlar hastaneye kaldırdı Ameliyattan sonra rahatladım ama yine yutacağım” dedi Tedavisi süren Ayşin hasta bakıcılardan da yutmak için bozuk para istedi İsteği reddedilen Ayşin’in kendisine getirilen yemek kaşıklarını yutacağını söylemesi üzerine yanına iki refakatçı ile bir hasta bakıcı görevlendirildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com