Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açı, ederken, evlenme, teklif

Evlenme Teklif Ederken Acı Son

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Evlenme Teklif Ederken Acı Son

Asheville Citizen Times gazetesinin haberine göre, Max Patch Bald bölgesine giden iki sevgili, güzel manzaranın tadını çıkarmak için dağlık arazinin zirvesine çıktı Knoxville ve Tennessee'e iki yıldırım düştükten sonra, üçüncü yıldırım evlilik teklifi aldığı sırada Bethany Lott'un üzerine düştü

Üçüncü dereceden yanıkları olan Butler, "Bana cevap vermemişti Yıldırım düştü 180 derece dönerek düştüm Ayakkabılarımdan duman tütüyordu, bacaklarım jöleye dönüşmüştü ve sanki kalçalarım halen alevler içindeydi Bethany'ye emekledim, 15 dakika kalp masajı yaptım ama kurtaramadım" dedi

Olay yerine 20 dakika sonra gelen kurtarma ekipleri, Richard Butler'ı hastaneye kaldırıp tedavi altına aldı Bethany Lott ise, tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi Lott'un son sözlerinin, "Bak, manzara ne kadar güzel" olduğu öğrenildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com