![]() |
Deneyin Görün Şimdi Bu Oyunu Ciddiye Al Ve Oyun Bozanlık Sakın Yapmaa!!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deneyin Görün Şimdi Bu Oyunu Ciddiye Al Ve Oyun Bozanlık Sakın Yapmaa!!!!isteyen denesın garip ya bende doğru çıktıŞimdi bu oyunu ciddiye al ve oyun bozanlık sakın yapmaa!!!![Anlaştık mı??] biliyorum biraz sacma ama gusel olmasa emin ol sanada göndermezdimm!!?? Çünkü ben acaipp şaşkınlık içersinde kaldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oyunun sonunda güleceksin tabi,eger oyun bozanlık yapmazsann ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() icin herseyi , sira sira okuman gerekiyo, asagiya bakmak yok, sıra _______sıra___________________________, Oyunun ortasinda korkacaksin belki ,rahat dur ve devam et okumayaa ![]() ![]() ![]() ![]() isim yazacak olursan, emin ol ki, o kisiyi taniyorsun) ![]() ![]() ![]() ![]() Bu oyun 3 dakikani alacak onun icin konsantra ol ve sorulari duygularina göre cevaplaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana gönderen bu kisinin dileginin, 10 dakika<<<<< sonra gerceklestigini söyledi(yada en fazla 4 gun sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _____________________ HAZIR MISIN ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ __________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BAŞLIYORUZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖLEYSE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eline bir KAĞIT ve bir KALEM alllll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() UNUTMA!!!!!! soruları sıra sıra cevaplaa vee sakın aşağı bakma sonra pişmaannnn olursunnnn ) hizlica bakma sorulara, yoksa hersey bozulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ŞİMDİİİİ<<<<<<<<< <<<<<<< 1) bir kagida yukardan asagiya 1-11´e kadar numarala 2 ![]() 3 ![]() ![]() unutma, asagiya bakma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() nin yanina isimler yaz ![]() arkadaslarinin isimlerini) >> 5 ![]() 6 ![]() Tuttuysan aşağı in bakalım neler göreceksin????????????????? simdiii gelelim aciklamalara: 1 ![]() ![]() kagitdaki,2 numaranin arkasinda yaziyor ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() yazdigin isim, kopamadigin biri ![]() 5 ![]() ![]() 6) ![]() luckystar'ın)=şans yıldız'ın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7 ![]() ilgili ![]() 8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9 ![]() ![]() 10 ![]() ![]() ![]() Şimdi bu mesajı 10 değişik kişiye gönderirsen dilediğin DİLEK GERÇEKLEŞECEK ![]() ![]() ![]() eger yapmazsan iyi olmaz, cünkü tam tersi olur ve 10 yil boyunca şanssızlık yasarsin ![]() kopyala ve gönder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eger 15 den fazla gönderirsen F6 ya bas, cünkü o zaman sevdigin kisinin ismini büyük yazılmış bir şekilde göreceksinnn ![]() ![]() ![]() ![]() Mİİ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bana gelen maıl paylaşım dedım |
![]() |
![]() |
|