![]() |
Murat Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murat AydınMurat Aydın ( 1960) Aydınlık bir geleceğe hep birlikte "Zeytinburnu'nu İstanbul'un kültür ve ticaret merkezi yapmakta kararlıyız ![]() ![]() ![]() Sevgili hemşehrilerim ![]() ![]() ![]() Bizi biz yapan, bizi güçlü kılan değerlerimizi geleceğe taşıyarak, modern dünyanın bir parçası olabileceğimiz inancını taşıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili hemşehrilerim ![]() ![]() ![]() Bu başarının ardında bize verdiğiniz gönül desteği, bize duyduğunuz güven vardır ![]() Bu desteğin, bu güvenin sorumluluğunu hep hissedecek, Zeytinburnu için her zaman en iyisini gerçekleştirme gayreti içinde olacağız ![]() ![]() 1960 yılında Giresun ili Piraziz ilçesi Bozat beldesinde doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonra, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye Bölümünde master yaptı ![]() ![]() ![]() Siyasetle yakından ilgilendi ![]() ![]() ![]() ![]() Murat AYDIN, Belediye Başkanlığı görevinin yanı sıra halen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Meclisi Üyeliği, Türkiye Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği, Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği Başkanvekilliği, Türk Dünyası Belediyeler Birliği yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır ![]() 1985 yılından itibaren fotoğraf sanatıyla yakından ilgilenmektedir ![]() Zeytinburnu'nda oturan AYDIN, İngilizce bilmektedir ![]() Bedriye hanım ile evli olup, Hatice ve Muhammed Tayyib’in babasıdır ![]() |
![]() |
![]() |
|