Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doğan, muzaffer

Muzaffer Doğan

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Muzaffer Doğan

Muzaffer Doğan Bahçelievler Eski Belediye Başkanı

eğitimci, yazar

1954 yılında Nevşehir’de doğdu Nevşehir Lisesi’nden sonra Gazi Eğitim Enstitüsü’nü bitirdi Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde lisansını tamamladı Nevşehir Belediyesi’nde muhasebe şefliği, Hak-İş Konfederasyonu’nda idare amirliği yaptı İstanbul’da birçok lisede Türkçe ve Edebiyat Öğretmenliği görevinde bulundu Lise yıllarından başlayarak, siyasi ve kültürel faaliyetlerin içinde yer aldı Ülkü Ocakları, MTTB ve Akıncılar Derneğinde şube başkanlıkları yaptı Nevşehir Kurugöl kasabasında ve İstanbul Bahçelievler ilçesinde Refah Partisi’nden Belediye Başkanlığı yaptı Birlik Vakfı Genel Merkezinde Öğretmenler Kulübü başkanlığı ve Eğitimciler Birliği İstanbul şube başkanlığı görevini yürüttü Necip Fazıl Kısakürek Kültür ve Sanat Vakfı’nın kurucuları arasında yer aldı Edebi ve siyasi konularda yayınlanmış yazıları ve kitapları vardır Türkiye Yazarlar Birliği üyesidir Nevşehir’de “Genç Adam” isimli haftalık bir gazete çıkardı Milli Gazete, Yeni Devir, Vakit gibi gazetelerde ve Cuma, Yedi İklim ve Türk Edebiyatı dergilerinde edebi ve siyasi konularda yazılar yayınladı Evli ve üç çocuk babasıdır BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun bir dönem danışmanlığını yapmıştır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com