![]() |
Eğitim Sanat Ve Spor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğitim Sanat Ve SporEĞİTİM SANAT VE SPOR Yurdumuzda Eğitim Eğitim, önemle üzerinde durulması gereken bir konudur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ulusal varlığımızı, birlik ve beraberliğimizi devam ettirmede eğitimin rolü büyüktür ![]() Cumhuriyet döneminde çağdaş bir eğitim sistemine kavuştuk ![]() ![]() ![]() Türkiye sağlık işçileri tarafından yaptırılmış bir ilköğretim okulu Milli eğitim politikamız Türkiye Cumhuriyeti'nin dayandığı temel ilkelere göre belirlenir ![]() ![]() ![]() Okullarımızda her çocuk, vatanını, milletini sevmesini öğrenir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Atatürk'e göre eğitim öğretim, milli ve çağdaş olmalıdır ![]() ![]() Yurdumuzda Spor |
![]() |
![]() |
![]() |
Eğitim Sanat Ve Spor |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğitim Sanat Ve SporYurdumuzda Spor Atalarımızın, "Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur ![]() ![]() Sağlıklı bir bünyeye sahip olmak, sadece iyi beslenme ile olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spor, insanı iyi ahlaklı ve karakterli yapar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yurdumuzun ileri ülkeler düzeyine çıkmasında, kalkınmasında sporun katkısı büyüktür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yurdumuzda sporun hemen hemen her çeşidi yapılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|