Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyük, kurudu, menderes, nehri

Büyük Menderes Nehri Kurudu

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Büyük Menderes Nehri Kurudu

Ege Bölgesi'nin en önemli nehirlerinden olan Büyük Menderes Nehri, yaşanan kuraklık nedeniyle uzun yıllar sonra ilk kez kurudu

ge'nin en önemli nehirlerinden Büyük Menderes tamamen kurudu Susuzluktan şikayetçi olan çiftçiler ise nehrin ortasında poz verdi

Yaşanan kuraklığı yerinde görmek amacıyla Büyük Menderes Nehri'nde basın toplantısı düzenleyen Germencik Tarım Kredi Yönetim Kurulu Üyesi Erol Önder ile Turanlar köyünden bir grup çiftçi, Büyük Menderes Nehri'nin kuruyan alanında gazetecilere poz verdi Erol Önder, yaptığı açıklamada, gerek Devlet Su İşleri gerekse Aydın Ovası Sulama Birliği'nin su konusunda çiftçilere yardım etmesini beklediklerini söyledi Pamuktan çok mısır ve yoncanın daha çok suya ihtiyacı olduğu bir dönemde olduklarını belirten Önder, ürünlerin kurumaya başladığını belirtti Önder, "Menderes'te su yok Kanallarda su yok Bir an evvel baraj sularının bırakılmasını, ekinlerin kurtarılmasını istiyoruz Bizi dinlemediler Çağrımıza kulak vermelerini, mahsullerimizi kurtarmalarını istiyoruz" dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com