Arzu Sahin |
10-07-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Arzu SahinARZU ŞAHIN KENDİNİ İŞTE BÖYLE ANLATIYOR Merhaba, 1978 Erzincan doğumluyum Çocukluğum Istanbulda geçti Müzik hayatıma çocukluk yıllarımda başladım diyebilirim Bizim kültürümüzün ayrılmaz parçası bağlamaya küçüklükten beri ilgi duyardim Dost ve akrabaların ev ziyaretlerinde hep yerimi alır, kendimce türkülerimi söylerdim Dört yıl özel bir dershanede bağlama ve şan dersleri aldıktan sonra sizlerin karşısına Ceylanım adlı albüm ile çıktım Gelen tepkilerin ve kaset satışlarının oldukca iyi olması bana cesaret ve çalışma hırsı verdi Ikinci albüme daha bir istekle hazırlandım Ayrılık albümüm benim için bir dönüm noktası oldu, çünki bu piyasada tutulmak için iyi bir çıkisin yanısıra o çıkışı devam ettirmek de bir o kadar önemlidir Buda özen gerektirir, emek gerektirir, sabirli calisma gerektirir Tabiiki özellikle vurgulamam gerekiyor ki bu albümde Kıvırcık Ali nin katkilari cok büyüktür Bu anlamda kendisine tesekkürü borc biliyorum Ve düet; düet çalışması tamamen siz türkü dostlarının isteği doğrultusunda oluştu Piyasaya kısa bir süre önce çıkmasına rağmen gösterdiğiniz ilgiden gurur duyduk, zevk aldık Bu sevgiyi esirgemediğiniz için sizlere ve çalışmalarımda benden yardımını esirgemeyen calisma arkadaslarim, Serkan Akcakoç, Mustafa Sorgun, Nehir Sudolmuş ve Erdoğan Artan ile Volkan abime ayrıca teşekkürler ediyorum [1999] Arzu Sahin - Ceylanim Arzu Sahin - Camlar Altinda*** Arzu Sahin - Ceylanim*** Arzu Sahin - Derrule*** Arzu Sahin - Ele Dogru*** Arzu Sahin - Günler*** Arzu Sahin - Iki Keklik*** Arzu Sahin - Mor Koyun*** Arzu Sahin - Oy Daglar*** Arzu Sahin - Sagim Yalan*** Arzu Sahin - Sen Kücüksün*** Arzu Sahin - Terketme*** Arzu Sahin - Uzun Hava*** Arzu Sahin - Yarali Ceylan*** |
|