Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abluka, alarm, biyografisi

Abluka Alarm Biyografisi ...

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Abluka Alarm Biyografisi ...

ABLUKA ALARM

Abluka alarm yılında kuruluş olup profesyonel olarak rap müzik yapmaktadır Grup Laedri ve Savaş'tan meydana gelmektedirAbluka Alarm yapmış olduğu çalışmaları 2003 yılından itibaret, Samsun ve dışındaki bir çok konser ve etkinlikte kendilerini göstermişlerdir
Bunun yanı sıra Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi rap topluluğu olan Kuvvetmira kafilesine 2003'te katılmıştır

Abluka Alarm;
(2005) Sagopa Kajmer- Romantizma - Rüyalarımdaki İşaretler(featlaedri of Abluka Alarm)
(2005) Kolera - Karantina Embryo- Küllendim Yıllarla (featAbluka Alarm)
(2005) Derin Darbe- Karamsar Naralar- 7 NRD (feat Abluka Alarm)
Albümlerinde şarkılarıyla yer almışlardır2005 yılında çıkarmayı planladıkları albüm çalışmalarına devam eden Abluka Alarm,Bu albümü Sagopa Kajmer ve Derin Darbe'nin desteği doğrultusunda piyasaya sunmayı hedefliyor Türkçe rap'in saygın isimlerinin de belirttiği gibi grup yakın gelecekte adından çok söz ettirecek ve yetenekte fakat imkansızlıkların boy göstermesi ekibin zor şartlar altında çalışmasına neden olmaktadır Zor şartlar altında yapılan bu çalışmaların tek nedeninin grubun kendisini gelecekte zirvede görmek istemeleridir

Abluka Alarm'ın underground çalışmaları ;
(2000) Dabbetül Arz - Bu çağda bu kafa zor yaşar(EP)
(2001) Laadri of RAPATTACK - Cevap ver(EP)
(2003) Abluka Alarm - Düşünmeye başladık(EP)
(2003) Abluka Alarm - Kutla JESTİ (EP)
(2003) Abluka Alarm -Yazdım geçen günleri (EP)
(2004) Laedri of Abluka Alarm - Karanlık Satırlar(EP)
(2005) Savaş of Abluka Alarm- Zehir (EP)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com