Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altınel, emre, hakkında, istanbul, kimdir, ysk

Emre Altınel (Emre Altınel Kimdir? - Emre Altınel Hakkında) 09.06.1989 İstanbul / Üsk

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Emre Altınel (Emre Altınel Kimdir? - Emre Altınel Hakkında) 09.06.1989 İstanbul / Üsk

09061989 İstanbul / Üsküdar doğumluyum ilkogretim yılımın ilk üç senesini Gaziosmanpaşa da okuduktan sonra, Büyükçekmece' ye taşındığımız için öğretimime burda devam ettimLiseyi Büyükçekmece'de okudumÖğrenim yıllarımda tiyatroya olan ilgim çok büyüktüHatta öğretmenlerim benim tiyatroya yönelmem konusunda çok baskı yaptılarAma o zamanlar içimdeki müzik tutkusu daha baskın olduğu için müziği seçtim ilkokul yıllarımda yaptığım sevemem adlı parçam arkadaşlarım tarafından çok beğenilir ve söylenirdi (12 yaşında)lise zamanında kendime ait bırçok beste yapmama etki olan biri var ki ona çok teşekkür ederimÇünkü bir zamanlar buyuk acılar çekmeme neden olan kişi şuan düşündüğümde beni çok mutlu ediyor(50 küsür bestemi ona karşı hissetiklerim sayesinde yaptığım için) Okul hayatımdan sonra ( yani liseden sonra ) çeşitli yerlerde sahne almaya başladım,elimdeki tek gitarımlaBirçok sanat müziği ve halk müziği korolarında yer aldımBüyükçekmece Aqua bar,fatih obası derken şuanda da Büyükçekmece Tünel Bar'da sahne almaktayım
Son zamanlarda Gökçe Kırgız'la yaptığım kalbime gömerim parçası herkes tarafından bilinmenin dışında,birçok kisinin telefonuna bile melodi olmuş durumda bu da beni gercekten cok memnun ediyorAma sadece ses olarak biliniyorum maalesefBirçoğu şarkıya hayrenken,çok kişide beğenmiyor (ya sarkıyı yada sesimizi) ama emin olun bu düetin kaydı sadece 20 dakika da olmuştur ve ayrıca da çok amatör bir kayıttır Emin olun canlı olarak çok daha iyi

Beni seven sevmeyen,destekleyip desteklemeyen herkese sonsuz tesekkürlerimi arz ederim
SAYGILARIMLA

Emre ALTINEL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com