Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mehmet, tokat

Mehmet Tokat

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mehmet Tokat

MEHMET TOKAT

Son baharın hüzün döktüğü zamanlarda bir sabah tüm şehir uyurken bi ebem bir annem bide ben uyumamıştık İlk tokatı ebemden son tokatı hayattan yedim ve bu dünyada ben en çok adımı sevdim
1970 yılında Van da doğdum ilk orta ve lise eğitimim den sonra sanata ilk merhabam tiyatro sahnesi oldu
Tiyatro sahnesin de Halit Akçatepe , Zeki Yurtbaşı , Yalçın Özden (Uğur Böcekleri) Altan Günbay , Bahri Beyat ve diğer ustalarımın yanında yetişme fırsatı buldum ve bu sayede TV dizisi , reklam , sinema ve TV sunuculuğu yaptım
Şimdi ise çocukluğumdan bugüne kadar taşıdığım acıları , ayrılıkları yanlızlıgım dahi bütün duygularımı şiir albümü olarak sizlere sunuyorum
Yapımcılığını Şahin Özer ‘in üstlendiği yönetmenliğini Zülfü Beyhan ‘ın yaptığı yüreklerini ve vokallerini benden esirgemeyen Haluk Levent , Işın Karaca , Berdan Mardini , Gülay , Aliye Mutlu , Kuzey ve Zeynep yaptılar
İlk Klibi yönetmenliğini Hakan Yonat'ın yaptığı “Kaçsam Kurtulurdum” isimli şiirine çekildi Klibinde ayrıca Rock Müziğinin önde gelen ismi Haluk Levent'te rol alarak Mehmet Tokat'a destek verdi
Uzun ve yorucu çalışmalardan sonra çıkardığımız “Şiirlerin Efendisi” adlı albümle herkese merhaba

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com