![]() |
Azam Ali Kimdir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azam Ali Kimdir?![]() Azam Ali Azam Ali, İran’da hayata merhaba deyip, ergenlik yıllarını Hindistan’da geçirip daha sonra, müzikal bir eğitim almak amacıyla Los Angeles’a yerleşmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() In The Garden Of Souls, grubun, dünyaya ve evrene bakış açılarını çok iyi bir şekilde yansıtır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nine heavens, geleneksel bir Türkçe halk şarkısı ‘Beni Beni”le başlar ![]() “Hem Loga hem de ben, Türkçe müziğinden çok etkileniriz,Türkiye ve İran’ın arasında birçok bağlantı vardır” ![]() ![]() ![]() Nine heavens’de şarkıların ikisi, Hindistan’dan emir Khosrau Dehlavi’e aittir ![]() ![]() Nine heavens’in diğer önemli şarkısı “Iman” dır, Loga tarafından yazılan bir ninni aslında müzikal bir dua ![]() Hit Şarkıları Abode Ben Pode Santa Maria Endless Reverie Forty One Ways In Other Worlds The Cold Black Key From Heaven To Dust In The Divide La Serena Spring Arrives Solo Albümler Portals Of Grace (2002) Elysium For The Brave (2006) EP Elysium Remixes EP 1 (2007) Elysium Remixes EP 2 (2007) Niyaz Niyaz (2005) Nine Heavens (2008) Vas Sunyata (1997) Offerings (1998) In The Garden Of Souls (2000) Feast Of Silence (2004) Düet Çalışmalar Ömer Faruk Tekbilek – One Truth (1999) Steve Stevens – Flamenco A Go Go (2000) Greg Ellis – Kala Rupa (2001) Dredg – El Cielo (2002) Kodo – Mondo Head (2002) Pat Mastelotto & Trey Gunn Live – Tu (2004) Buckethead – Enter The Chicken (2005) Neil Gaiman – Where’s Neil When You Need Him? (2006) Mercan Dede – Nefes (2006) Soundtracks Don Davis – Matrix Revolutions (2003) Brian Tyler – Children Of Dune (2003) Jeff Rona – Earthsea (2004) Tyler Bates – Dawn Of The Dead (2004) Michael Danna – The Nativity Story (2006) Tyler Bates – 300 (2007) |
![]() |
![]() |
|