Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kahveci, nihat

Nihat Kahveci

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nihat Kahveci

Nihat Kahveci ( 1979) futbolcu

Pozisyonu: Forvet
Boyu(cm): 175
Kilosu(kg): 75
Eğitim Durumu: Lise
Hobileri: Sinema, araba kullanmak, müzik dinlemek
Ayakkabı no: 41

1979 yılında İstanbul’da doğdu Beşiktaş altyapısında futbola başladı 1997-98 sezonunda, takımda gençleştirme operasyonu yapan Toshack, onu hemen fark etti A Takım’a girdi Güçlü ayakları, uzaktan şut atma yeteneği ve süratiyle kısa sürede Beşiktaş’ın vazgeçilmez oyuncusu oldu Beşiktaş formasıyla 5 sezonda 115 lig maçı oynadı 27 gol attı

2001-2002 sezonunda sergilediği performans onu Avrupa’ya taşıdı Eski teknik direktör Toshack tarafından Real Sociedad’a transfer edildi Sonra Villareal takımında oynadı

2002 Dünya Kupası’nda yer aldı Milli Takım’ın başarılı oyuncuları arasında yer aldı

2009-10 sezonunda Villareal'den tekrar Beşiktaş'a geldi 18 Mayıs 2011 tarihinde Beşiktaş'tan ayrıldı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com