Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aydan, şener

Aydan Şener

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aydan Şener

1 Mart 1963 de Kiliste dünyaya geldim Bir yasindayken Bursaya yerlestik Orta ve lise ögrenimimi Bursada tamamladim 1981 yilinda Türkiye Güzeli seçildim Çok kisa bir süre mankenlik yaptimOyunculuga baslamam 1983 de küçük aga dizisiyle gerçeklesti 1983 yilinda evlendim Daha sonra TRT ye ; 90 li yillarda özel TV lerle dizi ve film çalismalari yaptim Iki Kiz kardes Gül ve Diken , Zühre , Gölge Çiçegi , Tutku , Hicran ; Ay isiginda saklidir , Kumru , Bir Askin Bittigi Yer , Yüzlesme Hüznün Yüzü , Ah Nalan Ah Nefes Alamiyorum TV filmleri 1988 yilinda dünyaya getirdigim kizim Ecem hayatimin en önemli varligi 1991 yilinda esimden ayrildim En son TRT için Mühürlü Güller dizisini çektim Balik burcunun bütün özelliklerini tasiyorum Merhametli, Duygusal, Kararsiz çok inis çikisli ruh yapisina sahip bir insanim Ilk kazandigim para ilk para 1981 yilinda ‘‘Küçük Aga’’ ile basladim oyunculuk hayatima Ya bes yüz lira ya da bes yüz bin lira kazanmistim Gün geçtiçe sifirlar artiyor O yüzden net hatirlayamiyorum aldigim maasi Sanirim bes yüz bin liraydi O zaman için iyi bir para kazanmistim ve ufak tefek yatirimlar yaptim Tabii aileme hediyeler almayi ihmal etmedim Eger oyuncu olmasaydim ; Gazeteci olmak isterdim Lise çaglarindan beri bir tutkuydu benim için Ama gazeteci olamasam da gazetecilerle içli disli olduk sonunda Sürekli yeni insanlarla tanisma imkani bana çok cazip geliyor Iletisim kurmak, gözlemek ve yansitmak çok zevkli Insanlari çok seviyorum ama insanlar kadar hayvanlari da çok seviyorum Öyle masum ve bize o kadar muhtaçlar ki Bir tek onlara kötü muamele edebilen insanlari hiç sevmiyorum Evimde besledigim iki tane köpegim var Simdiki aklim olsa, söhretli bir kadin olarak yasamayi tercih etmezdim 18 yasindan bu yana bu sekilde yasiyorum Çok güzel taraflari da var Hem sayilmak hem sevilmek çok güzel bir sey Simdikiler bir iki sene popüler oluyorlar, kendilerini dünyanin merkezi saniyorlar Ama üç bes sene sonra yoklar Saygin söhreti koruyabilmek için kendinizden bir seyler veriyorsunuz Idealim ileriki yillarda küçük de olsa bir çiftlik sahibi olup sokaklardaki kedi ve köpekleri oraya toplamak ve iyi bakilmalarini saglamak
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com