![]() |
Steve Jobs'un Özlü Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Steve Jobs'un Özlü Sözleri"Dünya'yı değiştirebileceğini düşünecek kadar çılgın olan insanlar ancak Dünya'yı değiştirebilecek işler yapabilir ![]() ![]() "Bir proje ortaya çıkardığınızda ilk başta hatalar yapabilirsiniz, önemli olan hatalarınızı savunmak yerine bir an önce düzeltemeye çalışmaktır ![]() ![]() 'Yaprıklarımla olduğu kadar yapmadıklarımla da gurur duyuyorum' ![]() 'Mezardaki en zengin adam olmak değil, yatağa yattığımda harika işler yaptık diyebilmektir benim için önemli olan' ![]() 'Biz sadece, işletim sistemlerine baktık ve bunu daha basit ve daha güçlü yapabilir miyiz dedik ![]() ![]() 'Benim işim insanlara iyi davranmak değil, onları geliştirmek' ![]() 'Müşterinize ne istediğini sorup ona göre ürün çıkaramazsınız, çünkü siz onların istediğini yaparken onlar başka birşey istiyor olacaktır ![]() ![]() 'Tasarım nasıl gözüktüğü veya nasıl hissettirdiği değildir, nasıl çalıştığıdır' ![]() 'Hayattaki vaktiniz kısa, o yüzden işe yarar birşeyler yapmak için harcamanız çok önemli ![]() ![]() 'Korsan olmaya karar verdiysen deniz kuvvetlerine katılmak mantıksızdır' ![]() 'Yaratıcılık, lider olmak ve takip eden olmak arasındaki farkta gizlidir' ![]() ' 'Hayat kısa', sanırım sadece öldüğümüzde anlayacağız bunu' ![]() 'Hayatlarımızla ilgili seçimler bize ait, bu yüzden en iyisi olmak için çabalamalıyız' ![]() 'Ben bir yılda 250 milyon dolar kaybetmenin ne demek olduğunu bilen insanlardanım, güvenin bana karakterinizi güçlendiren bir olay bu' ![]() 40 yaşındayken; 'Dünya'yı değiştirdiğimizi söylüyorlar ama değişmedi ben 40 yaşına geldim ve hala değişmedi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|