Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
baha

Baha

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Baha

Kayseri Bünyan doğumluyum ve başak burcuyum Henüz 1 yaşındayken ailem Ankara’ya yerleştiğinden çocukluğum ve okul hayatım burada geçti 8 yıl süren bir futbolculuk döneminden sonra tam üç büyük kulüpten birine transfer olacakken ani bir kararla futbolu bırakıp asıl tutkum olan müziğe yöneldim Profesyonel anlamda müzik hayatım, Gazi Ün Müzik Eğit Fakültesinde okurken kurmuş olduğumuz grup KDV ile Ankara’da başladı Okuldan mezun olduktan sonra bir süre müzik öğretmenliği yaptım ve özel dersler verdim Sonrasında kısa dönem askerlik derken macera dolu yeni bir döneme başladım Canım ağabeyim Sait’le beraber tam 8 yıl bar işletmeciliği ve müzisyenlik yaptım Bu süre içerisinde birçok müzisyenle çalıştım1999 yılında gelen bir teklifi değerlendirip ilk albümümü çıkardım ve İstanbul’a yerleştim2albüm, 3albüm derken şuan 4albümümle yeniden sizlerleyim

Hayattaki sıralamam ailem, dostlarım(hayranlarım, sevenlerim) ve sonra işimHaftanın 4 günü spor yapıyorum Zamanımın büyük bölümünü evimdeki stüdyomda geçiriyorum ve sizlerden gelen mektuplara cevap yazıyorum Fırsat buldukça bilardo sporuna zaman ayırıyor ve kış aylarında da kayak yapıyorum Müzik aletlerim benim için çok önemli Kullandığım müzik aletleri arasında gitar, keman, ud, bağlama, viyola ve piyano yer alır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com