Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
heredotally

Heredot_Ally

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Heredot_Ally

1990 yılının ikinci ayının yedinci gunu sabaha karsı ıkı katlı bır evın ust katında dunya ya gelmısım

5 yasına kadar gecen sure zarfında neler oldu neler bıttı tam hatırlamasamda aklımda kısa kesıtler halınde bır kac seyler var kesın olmadıgı ıcın ben 5 yasımdan sonrakı donemı anlatacagım 5 ve 6 yaslarım super gectı anaokulu kres gıbı yerlere gıtmedım cunkı bizim zamanımızda yoktu oyle seyler sımdıkı coocuklar cok sanslı ayrıca sokakta vakıt gecırmek daha eglencelıydı ılkokul bırını sınıfa basladıgımda cok heyecanlıydım okula gıtmek okumak ıcın can atıyordum ama o okumanın yazmanın zorluklarını gordukce lanet etmıyo deıldım 2 sınıfa gectıgımde artık herkes bırbırını daha yakından tanımaya baslamıstı 3, 4 ve 5 sınıflarda sınıfın lıderıydım bnm soyledıgım seyler yapılıyor ıstemedıgım seyler ıse yapılmıyordu cok hoş bır durumda ogretmen dısında 35 kısıyı yonetmek eglencelı ve zevklıydı 6 ve 7 sınıf da aynı sekılde gectı hayattan zevk alıyo ıdım sekizinci sınıfa gectıkten sonra ılk donem guzel ıkıncı donem ıse bnm ıcın tam bı kabustu ailece basımızdan gecen bır olay bızı maddı ve manevi yonde cok derınden etkıledı sonra lıse bırıncı sınıfta tam bı serserı olmustum derslere gırmıyodum bazen 6 ders gırıp 7 saat e kactıgım oluyodu ole bı sey dı nese burayı hızlıca gecer ısek lise 2 ve 3 sınıfları Antalya da okudum

Şuan ise Öss belasıyla uğrasıyorum ve üniversiteye girmeye calısıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com