Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
serhan, yavaş

Serhan Yavaş

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Serhan Yavaş

1972 İstanbul doğumluyum İlk orta ve lise eğitimimi tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Spor Akademisine giriş yaptım

Bu sırada özel bir Fotomodel Ajansında reklam oyunculuğu ve fotomodellik yapmaktaydım

Üniversite yıllarında aynı zamanda okula giriş branşım olan Tenisle ilgili ders vermeye başladım

1995 yılında Fransız televizyonunda yayınlanan Ester ve Sarah adlı dizide küçük bir rol aldım

1998 yılında Örümcek isimli bir televizyon dizisinde rol aldım

Askerliğim nedeniyle diziden ayrıldımBu arada yüze yakın reklam filminde oynadım

1999 yılında evlendim

2000 yılında ailevi şartlardan dolayı ajanstaki faaliyetlerime ve tenis derslerine son verip tekstile, ticarete yöneldim

2001 yılında Kızım Elif Gamze doğdu

Dört sene kadar tekstille uğraştıktan sonra eşimden ayrıldım ve bu işide bıraktım

2005 yılında tekrar bir klüpte tenis dersleri vermeye başladım ve bu arada da reklam oyunculuğuna geri döndüm

Deniz Bank,Bosch,Tofaş,Papia ve Nestle Kit Kat reklamlarının ardından YEMİN dizisi için başrol teklifi aldım

Sayın Süreyya Güzelle iki buçuk aylık bir ön çalışmamızın ardından 2007 yılında Yemin dizisinde Menderes karakterini canlandırmaya başladım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com