Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
demirer, kimdir, rojda

Rojda Demirer Kimdir?

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rojda Demirer Kimdir?

Rojda Demirer (12 Ağustos 1980, Ankara) dizi ve sinema oyuncusu
1988 yılında (8 yaşındayken) TRT Ankara Radyosu Çocuk Saati sınavlarını kazanarak radyo tiyatrosu yapmaya başlamıştır Bunu daha sonra TRT' de çocuk dizileri, program sunuculukları ve film, dizi ve çizgi film dublajları takip etmiştir 1997 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümüne girerek 2001 yılında mezun olmuştur 2003-2008 yılları arasında da Trabzon devlet tiyatrosunda kadrolu sanatçı olarak görev almıştır

Şuan da Star Tv'de yayınlanmaya başlayan Geniş Aile dizisinde Zeynep karakterini başarıyla canlandırmaktadır

Rol aldığı diziler
Geniş Aile (Zeynep Meyveli) Kanal D - Star Tv 2010
Melekler Korusun (Esin Kömürcü Tülek) Show Tv 2009-2010
Sevgili Dünürüm (Ayperi) Star Tv 2007
Hisarbuselik (Sema) TRT 2006
Yaşanmış Şehir Hikayeleri (Zeynep) Kanal D 2006
Candan Öte (Görkem) Star Tv 2006
Tadımız Kaçmasın (Eda) Kanal D 2005
Ağa Kızı (Biricik) Kanal D 2004
Canım Benim (Demet) 2004
Aşk Olsun (Ebru) 2003

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com