Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
lütfi, yenel

Lütfi Yenel

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lütfi Yenel

Lütfi Yenel işadamı

1950 yılında doğdu Lisans ve yüksek lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Bölümü'nde tamamladı Bir süre aynı üniversitede görev yaptı

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi oldu Vestel’in Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su ve Sansui/Japonya’nın Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde bulundu

1995 yılında Alcatel’e katıldı Alcatel-Lucent Türkiye’nin Yönetim Kurulu Başkanı oldu Alcatel-Lucent International’ın Türkiye ve Bağımsız Devletler Topluluğu ve Ortadoğu bölgelerindeki ülkelerden de sorumlu başkan yardımcısı seçildi

TÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi, YASED Yönetim Kurulu üyesi, KALDER Başkan Yardımcısı ve International Chamber of Commerce (ICC) Elektronik İş ve Telekom Komitesi'nin üyesi oldu

Kron Telekom’un Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Evli ve 2 çocuk babası

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com