Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hatice, kimdir, şendil

Hatice Şendil Kimdir?

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hatice Şendil Kimdir?

Adı Soyadı : Hatice ŞENDİL
Doğum Tarihi : 2 - 8 - 1983
Doğum Yeri : İstanbul
Eğitim : İşletme

Hatice Şendil, 2 Ağustos 1983'de İstabul'da doğdu Antalya'da büyüdü Annesi Arnavut kökenli İstanbullu, babası Selanik kökenli AntalyalıKendisinden küçük iki kızkardeşi var

İşletme okuyordu ve 2 seneye yakın Ayla Algan’ın da içinde bulundugu önemli hocalardan oyunculuk dersi aldı Kendisini ''İnatçı, sıcakkanlı ve olgun’’ olarak tanımlıyor, hayatta tahammül edemediği durumlar ise ’’ Haksızlık, vurdumduymazlık ve sorumsuzluk’’

Oyuncu;basketbol,voleybol ve yüzme sporlarıyla ilgileniyorAyrıca uzun bir zamandır ''ebru sanatını'' icra ediyoroyunculuktan arta kalan zamanlarında önemli hocalardan ''ebru'' dersi alıyor

Hatice Şendil, 2001 yılındade "Miss Turkey" yarışmasında ve Miss Europe yarışmasında üçüncü oldu Yarışmanın ardından diğer rakipleri gibi mankenlik veya sunuculuk yapmak yerine eğitimine devam etti

Oynadığı Diziler :

Kurtlar Vadisi Pusu
Yaban Gülü
İki Yabancı
Fesupanallah
Eylül

Oynadığı Filmler :

---

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com