Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
emin, kerimoğlu

Emin Kerimoğlu

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Emin Kerimoğlu

Emin Kerimoğlu işadamı, siyaset adamı

Başkent Ankara Konseyi Platformu İcra Kurulu Üyesi

BAŞANKADER İcra Kurulu Başkanı

NAZ-EL GRUP Yönetim Kurulu Başkanı

1973 yılında Ankara’da doğdu İlkokulu Kuyubaşı İlkokulu'nda, ortaöğretimini Kamil Ocak Ortaokulu'nda ve liseyi Yıldırım Beyazıt Meslek lisesi Elektirik Bölümü'nde tamamlamıştır Memur bir babanın oğlu olan Kerimoğlu, AÖF Fakültesi İşletme ve İktisat bölümlerinden ön lisans okumuştur 1991 yılında Büyük Anadolu gazetesinde haber müdürlüğü görevinde bulunmuştur 1992 1994 yıllarında bir yayınevinin Ankara şube müdürlüğü görevini yürütmüştür Bu dönemde Kıbrıs ve Türkiye'de kitap okuma alışkanlığı ve geliştirilmesi üzerinde araştırmalar yapmış, özelikle çocukluk dönemlerinde kitap sevdirme üzerine akademik araştırmalarda bulunmuştur Nüvit Osmay’ın kurduğu DKD (Düşün Konuş Dinle) kurslarında önemli eğitimler almıştır 1995 yılında kurduğu aile şirketi ile elektrik ve enerji sektörüne adım atmıştır 1996 yılından sonra yeni gelişen GSM sektöründe baz istasyonlarının kurulmasında önemli görevler üstlenmiş ve başarılı projeler gerçekleştirmiştir

Başkent Ankara Konseyi Platformu İcra Kurulu Üyesi, BAŞANKADER İcra Kurulu Başkanlığı görevlerini yürütmektedir Başarılı bir işadamı ve siyasetci olan Emin Kerimoğlu, inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren NAZ-EL GRUP yönetim kurulu başkanlığı görevini de başarı ile sürdürmektedir

Ankara‘da sevilen sayılan başarılı bir işadamı ve siyasetci olan Emin Kerimoğlu, AK Parti'nin Siyaset Akademisi'ni de başarı ile tamamlamıştır 2011 yılında yapılacak genel seçimlerde geniş bir çevreye sahip olan Kerimoğlu’nun milletvekili adayı olacağı bilinmektedir

Ülkemiz adına tarım, hayvancılık ve turizimin gelişmesi açısından önemli bir proje olan "Şehirden Köye Dönüş" projesiyle son dönemlerde basında, medyada adından sık sık söz ettiren Emin KERİMOĞLU, evli ve bir çocuk babasıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com