![]() |
Feridun Öncel |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Feridun ÖncelFeridun Öncel 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Feridun Öncel’in Genel Başkanlığını yaptığı Başkent İktisatçılar Derneği, Mum Gibi Yanan Kerkük , Ermeni Soykırım Yalanı ,Vatan Namustur Satılamaz, Türk Telekom Satılışı , AİHM Kararı, AB Macerası, Küresel Sermayenin Ürünlerine Boykot Çağrısı ve Uyuşturucu Madde Kullanımı’nın zararlarına ilişkin raporlar düzenleyerek bunları kamuoyu ile paylaştı ![]() ![]() ESERİ Meseleler, Çözümler - Türkiye Feridun Öncel Cinius Yayınları / Deneme 7 YTL "Feridun Öncel, en güçlü sivil toplum kuruluşlarından birinin; Başkent İktisatçılar Derneği’nin başkanı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Feridun Öncel'in kitabına Cinius Yayınları'ndan ve tüm kitapçılardan ulaşabilme imkanı var ![]() İLETİŞİM BAŞKENT İKTİSATÇILAR DERNEĞİ www ![]() ![]() ![]() Adres: Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:122-15 Maltepe/Ankara Telefon/Fax: 0312 ![]() E-posta: baskentiktisat@hotmail ![]() E-posta: admin@baskentiktisatcilar ![]() ![]() FERİDUN ÖNCEL İÇİN KİM NE DEDİ ? Sayın Başkan'ım; Feridun Öncel "Başkent İktisatçılar Derneği"yayını olan muhteşem sunu'ları ve araştırmalarını hayranlıkla izledim ![]() ![]() ![]() ![]() Erdoğan KAYIHAN (E)Albay ---------------------------------------------------- Sayın Feridun ÖNCEL Başkent İktisatçılar Derneği Genel Başkanı AB ile ilgili hazırladığınız dosyayı aldım ![]() ![]() Bu ülkeyi vatan olarak seven insanlar AB’nin kuyruğuna yapışmaktan kendilerini kurtarmalı, bağımsız, güçlü Türkiye’yi savunmaları gerektiğine inanıyorum ![]() Bu vesile ile başarılarınızın devamını dilerim ![]() Mustafa Başoğlu Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Başkanı -------------------------------------------- Değerli insanlar, ‘Vatan Namustur Satılamaz’ isimli çalışmanızı duymuştum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Emine İSKENDEROV -------------------------------------------- Sayın yetkili, İyi ki varsınız ![]() ![]() ![]() Pro ![]() ![]() Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı ------------------------------------------------- Sevgili Başkanım Merhaba, Bugün Web sayfanızı tekrar ziyaret etme imkanım oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prof ![]() ![]() ------------------------------------------------- Sayın yetkili, İcraatınızla Türkiye’nin en başarılı derneği sizsiniz ![]() ![]() ![]() Faruk ERDEM Emekli Hakim ---------------------------------------------------- Sizleri, bu çok güzel çalışmalarınız için kutluyorum ![]() Ben de mevcut bütün adreslere postalayacağım ![]() Selam ve sevgilerimle ![]() Sedat İLHAN Emekli General ------------------------------------------------- Elime geçen, emek eseri sunumlarınıza teşekkür etmek istedim ![]() ![]() ![]() Ahmet Ülkü AKTUG Zonguldak Vali Yrd ![]() ------------------------------------------------- Yurt dışında yaşayan bir Türküm ![]() ![]() ![]() Tufan DENİZ Texas, Houston-USA ------------------------------------------------- BAŞKENT İKTİSATÇILAR DERNEĞİNE İnsanlarımızı bilgilendirici çalışmalarınız için çok teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neriman AYDIN |
![]() |
![]() |
|