Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1975, çelik, cem

Cem Çelik (1975 - .... )

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cem Çelik (1975 - .... )

1975 yılında İstanbul?da doğmuştur Aslen Erzurum Aşkale?lidir Muharrem ve Mercan Çelik?in oğlu, Gürkan Çelik?in kardeşidir İlk ve orta öğrenimini İstanbul?da tamamlamıştır Kocatepe Üniversitesi Maliye bölümünü bitirmiş, hemen arkasından Marmara Üniversitesi İşletme ana bilim dalında yüksek lisans yapmıştır Öğrenciliği sırasında Grant Thornton International Uluslararası Denetim Şirketinde çalışmaya başlamıştır Bu şirkette kıdemli denetçi olmuş ve ayrılmıştır Daha sonra SC International Ata Denetim YMM Ltd Şirketinde çalışmıştır Delta Denetim ve AC İstanbul Denetim Şirketlerinin kurucu ortağı olmuştur Yatırımcı İlişkileri Derneğinin kurucusudur Ata Denetim Şirketler grubunda kurucu, Ortak ve Baş Denetçi olarak devam etmektedir

Vergi Hukuku ve Vergi Yargısı konularında uzman olan Cem ÇELİK?in Çeşitli Gazete, dergi ve internet sitelerinde yayınlanmış olan makaleleri bulunmaktadır Uzman olduğu konusunda, panellerde ve seminerlerde konuşmacı olarak yer almıştır SM Mali Müşavir adaylarına sınava hazırlık aşaması için Vergi Hukuku alanında Murat Dershanelerinde eğitimler vermiştir Özel sektörde yer alan şirket personellerine vergi hukuku ve muhasebe alanlarında eğitimler vermektedir

Türkiye?nin en büyük ilk 500?ünde bulunan 5 şirkete vergi ve muhasebe konularında devamlı olarak danışmanlık hizmetleri vermektedir Sektörlerinde lider firmalara danışmanlıklar yapmaktadır Gemi ve Tersane, İnşaat, Perakende, Tekstil ve Lojistik sektörlerine dair önemli tecrübeler edinmiştir Aile Şirketlerine özel danışmanlıklar vermektedir

Futbola düşkünlüğü ile de tanınan Cem ÇELİK, Birinci Amatör Küme takımlarından Sefaköy Kartal Spor?da disiplin kurulu başkanlığı yapmaktadır 1999 Yılında Ebru Çelik ile evlenmiş olup Ecem ve Emir adlarında iki çocuğu bulunmaktadır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com