Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fırat, parlak

Fırat Parlak

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fırat Parlak

- Komedi Dükkanı Fırat Parlak

İşte Komedi Dükkanı'nın Yönetmeni !!!

* Ben ne yönetmenim ne oyuncuyum ne de komedyenim Ben aslında bir televizyoncuyum Plato Film’in televizyon projelerinden sorumlu yapımcısıyım

* Hayır asla oyunculuk işini iyi kıvırdım, devam etmeliyim demiyorum Çünkü televizyon dünyasında bugüne kadar gizemli adamların bir süre sonra kendilerini tutamayıp başka işlere atladıklarını ve sonra nasıl rezil olduklarına çok şahit oldum O havalara hiç girmem Ben zaten televizyon dünyasının içindeyim Bir sürü dizinin, programın yapımcılığını yapıyorum

* Oyunculuk çok zor bir şeymiş 35 bölüm çektik Her bölümde oyun başlayana kadar dakikalarca dua ediyorum “Allahım ne olur seyirci gülsün” diye Çünkü seyirci gülmezse çok kötü olur şu ana kadar hiç gülmeden ayrılan olmadı Allah’a şükür

* Gizemli yönetmen olduktan sonra bir değişme olmadı hayatımızda Benim hayatımda bir şey değişmedi ki Kebapçıda kebap yedikten sonra “Ağabey senden para mı alcağız?” deseler daha güzel olurdu Ama öyle bir şey olmuyor Kebabı yiyor parasını da herkes gibi ödüyorum Çünkü benim yüzümü tanımıyorlar Yüz binde bir tanıyan çıkıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com