![]() |
Çift Çekirdeğe Gerek Var Mı? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çift Çekirdeğe Gerek Var Mı?Konu Başlığı : Çift Çekirdeğe Gerek Var mı? Kaynak Linki : Kod: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu Tarihi: 30 ![]() ![]() Alıntı: Windows Phone işletim sistemini kullanan telefonların hepsinde neden tek çekirdekli işlemci var? Akıllı telefonlar ve tabletlerin insanların günlük yaşamını değiştirdiği bir gerçek ![]() ![]() Önceleri işlemci denildiğinde akla sadece Intel ve AMD gelirken, akıllı telefonlar ve tabletler söz konusu olduğunda bu iki markanın esamesi okunmuyor ![]() ![]() Hepsinde Qualcomm Var Windows Phone işletim sistemini kullanan tüm akıllı telefonlarda Qualcomm işlemcileri bulunuyor ![]() ![]() Konu hakkında bir açıklama yapan Qualcomm yetkilileri, Windows Phone işletim sistemin sade ve kullanışlı bir yapısı olduğunu ve tek çekirdekli işlemcilerin bu işletim sisteminde yüksek performans için yeterli olduğunu belirtti ![]() Bu açıklama göz önünde bulundurulduğunda, Windows Phone için büyük bir güncelleme yapılana kadar bu işletim sistemini kullanan cihazlarda tek çekirdekli Qualcomm Snapdragon işlemcilerini görmeye devam edeceğimizi söyleyebiliriz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|