![]() |
Öğrencilere Kötü Haber! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öğrencilere Kötü Haber!Avealılar, Milli Eğitim Bakanlığı Mobil Veli Bilgilendirme Sistemi ile çocuklarının ders programı, devamsızlıkları, sınav sonuçları gibi eğitim sürecini etkileyen tüm bilgileri cepten takip edebilecek ![]() Devamsızlık ve sınav sonuç bilgileri artık anında velinin cebinde! 2012-2013 eğitim yılında başlayacak servis ile veliler, çocuklarının eğitiminde daha aktif rol alacak ![]() Müşterilerine sunduğu avantajlar ile fark yaratan Avea, 2012-2013 eğitim döneminde de Avea Mobil Veli Bilgilendirme Servisi ile Avealıların çocuklarının eğitim sürecinde daha aktif rol almalarını sağlayacak ![]() ![]() Veliler yeni eğitim döneminde, internet bağlantıları olmasa bile cep telefonlarından Avea Mobil Bilgilendirme Servisi ile çocuklarının notlarını, devam durumunu ve başarısını anlık takip edecekler ![]() ![]() 2012-2013 eğitim döneminin başlamasıyla devreye girecek Avea Mobil Veli Bilgilendirme Servisi’nden faydalanmak isteyen Avealılar, isterlerse ayda sadece 2 TL’ye abonelik yoluyla servisi kullanabilecek isterlerse de 8383’den anlık sorgulamalar yaparak bilgi alabilecekler ![]() ![]() Uygulamadan faydalanmak isteyen Avealılar Milli Eğitim Çağrı Merkezi olan Alo 147’yi arayarak her türlü bilgiye sahip olacakları gibi Milli Eğitim Bakanlığı’nın https://e-okul ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|