Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
applea, iddialarını, loewe, satış, yalanladı

Loewe, Apple'a Satış İddialarını Yalanladı

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Loewe, Apple'a Satış İddialarını Yalanladı

Apple'ın kendi logosunu taşıyan bir HD TV modeli piyasaya süreceği şeklinde dedikodulara son dönemlerde daha sık rastlanmaya başladı Son olarak Apple Insider sitesi firmanın üretim yapabilmek adına Alman TV üreticisi Loewe'yi 873 milyon Avro karşılığında satın alacağına ilişkin bir iddiada bulunmuştu

Apple'ın bu teklifinden sonra Cuma gününe kadar da firmaya süre verdiği ifade edilmişti Ancak Pazar günü konuşan bir Loewe sözcüsü, iddiaların kesinlikle asılsız olduğunu belirtti

Hem lüks tasarım hem de son kullanıcıya yönelik TV modelleri üreten Loewe, son yıllarda gelir kaybı yaşamasıyla dikkat çekiyor Euro 2012 ve 2012 Olimpiyatları, firmanın satışları artırmayı planladığı iki önemli etkinlik Firmanın borsa değeri 59 milyon Avro civarında

Japon panel üreticisi Sharp'ın da Loewe'nin yüzde 30 hissedarı olması iddiaları tetikleyen diğer bir nokta Muhtemel bir HD TV için Sharp'ın Loewe üretim bantlarını kullanabileceği düşünülüyor

Bununla birlikte henüz kesinleşmiş bir bilgi yok Apple'ın elektronik cihazlarını genelde Foxconn gibi tedarik zincirlerine ürettirdiği ve bünyesinde üretim tesis bulundurmadığı biliniyor Bu bakımdan Loewe'nin satın alınması da düşük bir ihtimal olarak kalıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com