![]() |
Yeni İşletim Sistemiyle Gelecek! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni İşletim Sistemiyle Gelecek!![]() Apple?ın, Eylül ayında piyasaya sürmesi beklenen iPhone 5 ile aynı zamanda iOS Golden Master işletim sistemini sunacağı, böylece satışlarını ikiye katlamayı planladığı öne sürüldü ![]() Apple?ın merkezinin bulunduğu California eyaletindeki sergi binası Moscone Center?da asılan pankartlar, bugün başlayacak Worldwide Developers Conference(WWDC)öncesinde şirketin iOS işletim sistemini öne çıkarmak istediğini gösterdi ![]() ![]() Apple, konferansta iOS 6?nın beta sürümünü yazılım uzmanlarına sunacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4S GİBİ OLMAYACAK Apple, iPhone 5?i Eylül?de piyasaya sürerek, 2012 mali yılının sonu gelmeden satışlarında hız kazanmayı amaçlayabilir ![]() ![]() Teknoloji analisti Kuo, iOS 6?dan beklentilerini de belirtti ![]() ![]() ![]() ![]() EKRAN DEĞİŞECEK Mİ? Kuo, Apple Insider?a yaptığı açıklamada, yeni nesil iPhone?un, ?Apple?ın ekran genişliğini değiştirmek için en büyük fırsatı olduğunu? söyledi ![]() ![]() ![]() Kuo, Apple?ın WWDC?de MacBook serisi ile öne çıkacağını, şirketin bu yaz piyasaya sürüleceği açıklanan OS x 10 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|