![]() |
Tasavvurun Önemi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tasavvurun ÖnemiTasavvurun Önemi Sözel telkinlerle olumlu bir şekilde çalışmaya ek olarak tasavvurunuz da size yarar sağlayacak şekilde kullanılabilir ![]() Einstein'dı ![]() ![]() Tasavvurun çoğu kimselerce, zihnin daha derin kısmının dili olduğu ileri sürülür ![]() performansınızı geliştirmek konusunda yardımcı olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() Bir zamanlar, ehliyet sınavını geçebilecek yeteneği olduğu halde geçmişi bu konuda başarısızlıklarla dolu bir kadını tedavi etmiştim ![]() kadar rahatsız hissedeceğini ve o gün panik duygusuyla tükeneceğini ve soruları yapamayacağını anlattı ![]() kendini paniklemiş olarak ve her şeyi yanlış yaparken hayal ettiği ortaya çıktı ![]() ![]() Aslında umutsuz bir şekilde testi geçmek istiyor olsa da başarı şansını azaltacak şekilde, bilinçaltında testle ilgili olumsuz bir tutum yaratıyordu ![]() hoşlânmayı, kendini sakin ve güvenli hissediyor gibi görmeyi ve her şeyin iyi gitmesinin mümkün olabileceğini tekrar tekrar ve ısrarlı bir şekilde hayal etmesi görevini verdim ![]() hayalinde planladığı gibi gittiğini gördü ve testi geçti ![]() güçlü gibi göründüğünden, tasavvurunuzun isteklerinizle aynı doğrultuda çalışması önemlidir ![]() ![]() sıra korkunç manzaralarla dolu bir korku filmi seyrediyorsanız içinizde nahoş bir duygu hissedeceksiniz ![]() seyretmek sizin kendinizi huzurlu hissetmenize yardımcı olabilir ![]() ![]() Zihninizde duygularınızı değiştirmek için çalışan algılamalar kavramı çok faydalı olabilir ![]() ![]() ![]() romatizması olan bir hastam sıcağın ağrısını azalttığını fark etti; bu yüzden de, bahçesinde otururken dizlerine vuran güneş ışığını hayal etmesi gerekti ![]() alıştırma boyunca dizlerinin gerçekten de ısınmaya başladığını hissedebiliyordu ve ağrısı da ciddi bir oranda azaldı ![]() işleyecek hale getirilebilir ![]() |
![]() |
![]() |
|