Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dünden, faşizm, güne

Dünden Bu Güne Faşizm

Eski 10-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dünden Bu Güne Faşizm

Faşizm isimli ideoloji ilk olarak İtalya'da ortaya çıkmıştı Ayrıca Faşizm; Komünizm, Liberalizm ve Demokrasi gibi sıradan bir ideolojiydi Irkçılık ve Faşizm çok ayrı şeylerdi Benito Mussolini ve diğer İtalyan Faşistler ırkçı değillerdi, hiç bir ırkın üstün olduğunu savunmuyordu İtalyan Faşistler ırkı değil, vatandaşlığı temel alıyordu

Ondan sonra İtalyan Faşistlerle eşzamanda Naziler ortaya çıktı Naziler hem Faşist hem ırkçıydı Çünkü Alman ırkının üstün bir ırk olduğunu savunuyorlardı Ve Naziler'in elebaşısı, Almanya'nın Führer'i Adolf Hitler Faşizm'e ırkıçılığıda katar Ve o gün bu gündür Naziler yüzünden Faşizm ırkçılıkla bir arada anılıyor

Hala günümüzde de Almanya'da Neo-Naziler, İngiltere'de Dazlaklar, ABD'de Ku Klux Klan, İtalya ve diğer bazı dünya ülkelerinde Neo-Faşist hareketler var

AYRICA ÜLKEMİZDE YANİ TÜRKİYE'DE BİLE NEO-FAŞİST BİR HAREKET VAR ! VE BU TÜRK NEO FAŞİSTLERİN BİR BİRLİĞİ BİLE VAR ! BİRLİKLERİNİN ADI ŞU:
TÜRK NAZİ BİRLİĞİ !

EVET YANLIŞ DUYMADINIZ ! BİRLİKLERİNİN ADLARI TÜRK NAZİ BİRLİĞİ ! YANİ ANLAYACAĞINIZ TÜRKİYE'DE BİLE FAŞİST VE IRKÇI BİR OLUŞUM VAR TÜRK NAZİLER, TÜRK NASYONAL SOSYALİZMİ'Nİ ORTAYA ÇIKARTTILAR KENDİLERİNE "ALMAN ÖZENTİSİ" DENMESİNE ÇOK KIZIYOR VE TEPKİ GÖSTERİYORLAR ONLARA GÖRE NASYONAL SOSYALİZM EVRENSEL BİR İDEOLOJİ

Size anlatacaklarım bu kadarBu yazı tamamiyle bilgi amaçlıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com