Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
herşey, sustu

Sonra Herşey Sustu

Eski 06-16-2007   #1
Ergenekon

Sonra Herşey Sustu

Bir elini acıyan sırtına kıvırmaya çalışırken, sıcak bir süt yanmışlığı koptu boğazından Ağzına geldi, iki dudağının kıvrımına döküldü, çenesinden sızdı Kandı Kıpkızıl koyu
Tetikteki parmağı çözüldü, düştü yavaşça silahının üstüne Ondan sonrası islendi Bu islenmede karısını, kızı Zehra’yı, iki aylık oğlu Nuri’yi gördü Karısının gözleri bal peteğindeydi, peteğin çatladığını görür gibi oldu Gün ışımasının sarılığında, yana yana ballanmış bir çatırtı usul usul damladı dudaklarına Sapsarı bir çatlama, sapsarı bir bal sızması, sapsarı bir yapışma dudaklarına, karısının saçlarında oynaşan O bir damlacığın tadına vardığında süt yanmışlığının acısı diniverdi Kulaklarındaki biri biten diğeri başlayan patlamalara aldırış etmiyordu artık Yüreğinden sökülüp alınan sevgiler ay ışığına uçuyordu

Gecenin bıçak girisi saatinde bir kadın aniden uyandı, “eyvah” dedi “ Hasan” diye inledi Zehra uyandı “ Baba!” ve ağlamaya başladı Nuri uyuyordu, minik ağzındaki yalancı emzik yana düşmüştü

Hasan bal tadında açtı mübarek ağzını, pürüzsüz, düz,kuşkusuz, katıksız bir ses “Eşhedü…
Sustu sonra ve herşey sustu

ergenekon-16062007

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-18-2007   #2
puslu

ŞEHİT;KÜNYESİ KIRILANDIR,VATAN İÇİN CAN VEREN,VATAN

İÇİN VURULANDIR

ŞEHİT;
ELBİSESİ ATEŞTEN ,AK KUNDAK GİBİ KARA

TOPRAĞA SARILANDIR

Allah yakınlarına sabır versin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-18-2007   #3
pesimistt

ellerine sağlık çok güzel işlemişinorda onca şehitlerimiz varken hiçbirşey yapamıyoruz madem geride kalan çocuklarına sahip çıkalım ellerine sağlıkgerçektn çok güzel olmuş
Rüyalarıma gel
Umutlarıma gel
Süsle yine

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-18-2007   #4
Ergenekon

o şehidi de eşini de tanıyordum, böyle olunca acı çok büyük oluyor, ama küçük zehra ile nuri cennete gittiklerinde, kainat yüzü suyu ve nuru hürmetine yaratılmış iki cihan güneşi peygamberimiz seslenecek" ayağa kalkın ey cennet ehli, şimdi şehitler geçecek" ve zehra ile nuri " işte diyecek işte şu önde gördüğünüz benim babam, şu benim babam, babalar gününde öpemediğim o benim babam"
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com