![]() |
Sonra Herşey Sustu |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Sonra Herşey Sustu![]() Bir elini acıyan sırtına kıvırmaya çalışırken, sıcak bir süt yanmışlığı koptu boğazından ![]() ![]() ![]() ![]() Tetikteki parmağı çözüldü, düştü yavaşça silahının üstüne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gecenin bıçak girisi saatinde bir kadın aniden uyandı, “eyvah” dedi ![]() ![]() ![]() ![]() Hasan bal tadında açtı mübarek ağzını, pürüzsüz, düz,kuşkusuz, katıksız bir ses ![]() ![]() ![]() Sustu sonra ve herşey sustu ![]() ergenekon-16 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
puslu
|
![]() ŞEHİT;KÜNYESİ KIRILANDIR,VATAN İÇİN CAN VEREN,VATAN
İÇİN VURULANDIR ![]() ŞEHİT;ELBİSESİ ATEŞTEN ,AK KUNDAK GİBİ KARA TOPRAĞA SARILANDIR ![]() Allah yakınlarına sabır versin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
pesimistt
|
![]() ellerine sağlık çok güzel işlemişin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ergenekon
|
![]() o şehidi de eşini de tanıyordum, böyle olunca acı çok büyük oluyor, ama küçük zehra ile nuri cennete gittiklerinde, kainat yüzü suyu ve nuru hürmetine yaratılmış iki cihan güneşi peygamberimiz seslenecek" ayağa kalkın ey cennet ehli, şimdi şehitler geçecek" ve zehra ile nuri " işte diyecek işte şu önde gördüğünüz benim babam, şu benim babam, babalar gününde öpemediğim o benim babam" |
![]() |
![]() |
|