|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
110, aquatak, bar, bosch, makinesi, plusbasınçlı, yıkama |
![]() |
BOSCH AQUATAK 110 PLUS-Basınçlı 110 Bar Yıkama Makinesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() BOSCH AQUATAK 110 PLUS-Basınçlı 110 Bar Yıkama MakinesiBOSCH AQUATAK 110 PLUS-Basınçlı 110 Bar Yıkama Makinesi YÜKSEK BASINÇLI YIKAMALAR KULLANILDIKTAN SONRA İADE ALINMAMAKTADIR [*]Tüm temizlik işleri için pratik ve çok yönlü ![]() Performansta son nokta: Güçlü, uzun ömürlü hafif metal pompa Pratik: Her türlü temizleme için, entegre aksesuar askısı ile teslim edilen çok çeşitli püskürtme uçları Ergonomik: Kolay hareket eder, hafiftir Son derece değerli metal pompa sayesinde en iyi püskürtme performansı Rahat tutuş için hafif motor Hafif, dikey tasarım sayesinde en uygun taşıma Hortum, aksesuar ve elektrik kablosu için pratik tutucu Alete entegre temizlik maddesi deposu En düşük seviyede elektrik ve su tüketimi, pompanın daha uzun kullanım ömrü için otomatik motor stopu Aletle birlikte teslim edilenler: Vario Jet Power püskürtme ucu, Roto Power püskürtme ucu, Flexi Jet Power püskürtme ucu, yıkama fırçası, hortum 5 m Teknik veriler Maks ![]() Motor gücü 1 ![]() Maks ![]() Maks ![]() Kablo uzunluğu 5 m Hortum 5 m Ağırlık (Aksesuar hariç) 7,2 kg Püskürtme uçları Vario Jet Fan püskürtme ucu Roto Power püskürtme ucu Flexi Jet püskürtme ucu Alete entegre temizlik maddesi deposu 1 x 0,75 l Fonksiyonlar Autostop Yıkama fırçası Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 14 ![]() ![]() 166,43 € |
![]() |
![]() |
|