![]() |
Decorx Oto Yıkama Sistemi 11 Metre Avuç İçine Sığabilen Hortum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Decorx Oto Yıkama Sistemi 11 Metre Avuç İçine Sığabilen HortumDecorx Oto Yıkama Sistemi 11 Metre Avuç İçine Sığabilen Hortum [*]Çelik Su sıkma tabancası 11 metre suyu kapatınca daralıp katlanabilen yer kaplamaz hortum Hortum dışı dayanıklılığı arttırmak için sağlam senteteik ip ile kaplanmıştırMusluktan cıkan basıncı arttıracak şekilde dizayn edilmiştir ![]() Farklı musluk tiplerinde kullanmak için gerekli musluk ucu adaptörü Muslukta hortumu sabitleme amaçlı pratik yay Renk seçimi yoktur karışık olarak gönderilecektir Kullanım Şekli:Hortumun bir ucuna basınçlı tabancayı takın, diğer uca musluğunuz için uygun büyüklükteki lastik adaptötü seçip takın ![]() Hortumu musluğa geçirin ve hortumun sabitleyici yayını musluğun üstünden geçirip hortumu sabitleyin ![]() Artık kullanabilirsiniz ![]() Musluğun açık olduğu ve tabancanın kullanılmadığı anlarda, tabancanın arkasındaki ufak klips ile tabancayı kısık şekilde azar azar su akıtacak halde bırakın ![]() Musluk tam açıkken tabancayı tamamen kapatırsanız bazı musluk tiplerinde yay tamamen hortumu sıkıştıramadığından hortum musluktan çıkabilir ![]() Ürünün Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 14 ![]() ![]() 26,30 TL |
![]() |
![]() |
|