|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antibakteriyel, araç, dezenfektanı, klima, mafra, odorbact |
![]() |
Mafra Antibakteriyel Araç Klima Dezenfektanı (Odorbact) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mafra Antibakteriyel Araç Klima Dezenfektanı (Odorbact)Mafra Antibakteriyel Araç Klima Dezenfektanı (Odorbact) Antibakteriyel Araç Klima Dezenfektanı 150 ml Mafra 47 yıldır otomotiv , endüstriyel araçlar,üretim tesisleri,deniz ve hava taşıtları sektörlerinde, kaliteli ürünleri ile yer almaktadır ![]() Şirket yönetim merkezi ,laboratuarları ve üretim tesisleri Bollate-Milano'da bulunmaktadır ![]() Dünyada 38 ‘i aşkın ülkede kullanılmaktadır ![]() MAFRA S ![]() ![]() ![]() ![]() Mafra , Husqcarna (BWM Motor Grup) , MV Agusta, Kawasaki, Lotus, Alfa Romeo gibi daha bir çok ünlü markanın partneridir ![]() Mafra ürünleri İtalya’dan ithal edilmekte olup Türkiye’de Vira Petrokimya ürünlerin tek temsilcisidir ![]() Dünyada gribal ve polene bağlı hastalıkların %80 inin havalandırma sistemlerinden kaynaklandığını biliyormuydunuz ![]() ![]() Odorbact Out klima sistemi içinde oluşmuş kötü kokuları ortadan kaldırarak, araba klimalarında biriken bakteri, mikrop ve mantarları ortadan kaldıran güçlü bir dezenfektandır ![]() Kullanım Şekli ; Klima sisteminin tüm hava kanalları açılır ![]() Klima son faza getirilir ![]() Araç içi devir daim aktif hale alınır ![]() Araçın tüm camları , sunroof ve kapılar kapatılır ![]() Ürün çalkalandıktan sonra yolcu koltuğunun ön kısmına dik bir şekilde bırakılarak mandala basılır ve gaz çıkışı sağlanır ![]() Araç ve klima çalışır vaziyette 10 dk bekledikten sonra tüm kapılar açılarak 2 dakika havalandırma yapılır ![]() Ürün Ambalajı : 150 ml Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 14 ![]() ![]() 17,50 TL |
![]() |
![]() |
|